L'Atlètic de Madrid derrota el Bayern (1-0) gràcies a un golàs de Saúl

Els de Guardiola han monopolitzat la possessió de pilota, però s'han estavellat sempre contra l'ordre defensiu dels de Simeone

L'Atlètic de Madrid ha derrotat el Bayern per 1-0 en l'anada de la semifinal de la Lliga de Campions. Saúl ha fet l'únic gol del partit en una acció individual extraordinària.

Esperonats per l'afició del Calderón, la sortida dels "colchoneros" ha estat trepidant. Saúl i Fernando Torres han posat a prova Neuer en els primers minuts. I en el minut 11, golàs de Saúl per a la videoteca. El migcampista d'Elx ha driblat quatre rivals abans de superar el porter alemany amb un xut ajustat al pal.

El Bayern col·leccionava la possessió de la pilota, fins a un 70% durant la primera part, però no generava perill davant Oblak. Un cop de cap de Vidal, que Giménez ha desviat a córner, ha estat l'aproximació més destacada dels bavaresos. Els de Guardiola han demanat penal després que un xut de Lahm ha tocat la mà d'Augusto, però l'àrbitre Clattenburg ha considerat que l'acció era involuntària.

Els de Simeone, fidels al seu guió de defensa aferrissada i contracop veloç, han disposat d'una ocasió magnífica per fer el segon gol, però Neuer ha enviat a córner la rematada de Griezmann.

El domini del Bayern en el segon acte ha estat abassegador. Alaba ha estavellat un xut des de 30 metres al travesser i Oblak ha salvat sobre la línia un cop de cap de Javi Martínez. Amb els madrilenys tancats a la seva àrea i sense generar perill a la contra, Guardiola ha fet entrar Ribéry i Müller en el lloc de Coman i Thiago. Però, paradoxalment, l'ocasió més clara ha estat "colchonera". En el minut 75, Fernando Torres, amb un xut amb l'exterior, ha rematat al pal.

L'Atlètic de Madrid viatjarà a Alemanya amb un avantatge mínim, però que, després del vist al partit del Calderón, sembla un mur insuperable per al Bayern.