L'Atlètic de Madrid certifica el pas als quarts de final de la Copa, tot i perdre contra el Las Palmas al Calderón (2-3)

En l'anada, els atlètics havien encarrilat l'eliminatòria amb un triomf per 0 a 2, però en la tornada han encaixat una sorprenent desfeta contra el Las Palmas, al qual només ha faltat un gol per a la remuntada heroica

L'Atlètic de Madrid és el primer equip que s'ha classificat pels quarts de final de la Copa del Rei, tot i encaixar una sorprenent derrota contra el Las Palmas per 2 a 3 en el partit de tornada al Vicente Calderón. En l'anada, els atlètics havien encarrilat l'eliminatòria amb un triomf per 0 a 2 i després d'una primera part sense gols, Griezmann ha posat encara més coll avall el pas del seu equip fent l'1 a 0.

El Las Palmas necessitava tres gols per capgirar l'eliminatòria i en el minut 57, el croat Marko Livaja ha fet l'empat a un, però l'Atlètic ha respost amb un segon gol d'Ángel Correa. Els homes de Diego Pablo Simeone s'han relaxat en excés i en un tram final embogit, els canaris s'han acabat imposant amb gols de Livaja i Mateo García, un triomf estèril per passar a la següent ronda.

El conjunt de Qique Setién, que s'ha quedat a només un gol de donar la gran sorpresa i culminar una remuntada heroica, serà el pròxim rival del Barça a la lliga, en un partit que es disputarà dissabte que ve al Camp Nou.