L'Atlètic de Madrid cau eliminat de la Champions tot i empatar contra el Chelsea (2-2)

L'Atlètic de Madrid ja no té opcions matemàtiques de classificar-se per als vuitens de final de la Lliga de Campions tot i aconseguir un bon empat contra el Chelsea (2-2) al Calderón. Després d'un primer temps sense gols, Agüero va avançar els matalassers. Drogba, amb dues dianes, va capgirar el marcador en la recta final del matx, però el Kun va rescatar un punt "in extremis" amb un golàs de falta directa. En l'altre partit del grup D, el Porto va guanyar 0-1 al camp de l'Apoel amb un gol de Falcao. Els portuguesos i el Chelsea ja estan classificats i es disputaran la primera plaça a Do Dragao la jornada vinent.

Gran ovació de l'afició de l'Atlètic en consumar-se l'eliminació de la Champions. L'empat amb el Chelsea els deixa sense opcions definitivament, però els jugadors ara dirigits per Quique Sánchez Flores van fer un bon partit. L'inconvenient, tenir davant Drogba, que, en l'inici de la segona part, va fer el primer avís en tirar una pilota al pal. El Kun Agüero va entrar en la segona part i el joc es va accelerar. Quan feia poc més de deu minuts que era sobre el terreny de joc, va superar Cech amb una gran volea des de dins de l'àrea.

Apareix Drogba

Però Drogba, que jugava el primer partit aquesta Champions després dels tres de sanció per la seva actitud en la semifinal de la temporada passada contra el Barça, va capgirar el marcador en sis minuts. L'empat, de cap, en el 82. I en el 88, va posar al davant els anglesos en una jugada de contracop en què Asenjo en primera instància va poder rebutjar la pilota. Però el davanter de la Costa d'Ivori va tornar a rematar amb molta tranquil·litat.

Agüero empata en el temps afegit

I ja en el temps de descompte, el Kun Agüero va tornar a marcar amb un gran llançament de falta. Ara a l'Atlètic no li queda cap altre remei que lluitar amb l'Apoel de Nicòsia per la tercera plaça del grup per disputar la segona competició continental.