Sanabria s'emporta una pilota contra l'Atlètic (@laliga)

L'Atlètic de Madrid cau contra l'Sporting i s'allunya del líder, el Barça (2-1)

L'Atlètic de Madrid, que s'ha avançat en el marcador amb un golàs de Griezmann de falta directa, ha vist com l'Sporting ha donat la volta al marcador amb un gol de Sanabria, també de falta, i un altre de Castro. Els asturians sumen tres punts vitals i continuen somniant amb la permanència

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

Atlètic de Madrid i Sporting de Gijón, segon i penúltim classificat, s'enfrontaven a la jornada 30 de Lliga amb objectius molt diferents, però amb la intenció de sumar tres punts vitals per tots dos equips. Els de Simeone necessitaven guanyar per no despenjar-se de la persecució del líder, el Barça, i els de Gijón, per sortir de la zona de descens, en què estan enfonsats. Al final, contra tot pronòstic, tot i que l'Atlètic ha inaugurat el marcador, els de Pitu Abelardo han donat la volta al partit i s'han emportat els tres punts (2-1).

El partit ha arrencat amb una arribada molt perillosa d'Antoine Griezmann, que ha estat a punt d'obrir el marcador en el primer minut. L'Sporting a poc a poc s'ha anat situant al Molinón, i ha creat alguna situació de perill a la porteria d'Oblak, fins que Griezmann finalment ha marcat el 0-1 al minut 29, amb un espectacular llançament de falta directa, a l'esquadra i que Cuéllar no ha pogut aturar. Els "matalassers" no s'han mogut gaire més, esperant arribar al descans.

L'Atlètic de Madrid ha continuat amb la tònica del final de la primera part, veure-ho venir, creant molt poques opcions de gol. L'Sporting ha buscat el gol de l'empat i l'oportunitat més clara l'ha tingut al minut 33 quan Sanabria remata a porteria, però la pilota va directa al pal. Els asturians ho han tornat a intentar i Sanabria finalment ha marcat el gol de l'empat, també de llançament de falta directa (1-1, minut 79).

Castro ha tingut l'oportunitat de capgirar el marcador, però ha fallat un gol cantat, davant del porter, enviant la pilota al travesser (minut 86). Castro, però, ho ha arreglat marcant el gol de la victòria, el 2-1 (minut 89), que permet als asturians continuar somniant amb la permanència.