Antoine Griezmann (EFE)

L'Atlètic de Madrid aprofita la falta de consistència del València i conserva el quart lloc de la Lliga (3-0)

Antoine Griezmann, dues vegades, i Kevin Gameiro han tret petroli de les errades defensives del rival

El València de la recuperació continua donant-ne una de freda i una de calenta. Aquests diumenge pràcticament no ha comparegut al Vicente Calderón, en un partit que ha tingut poca història, a banda d'una nova demostració d'instint assassí per part d'Antoine Griezmann i Kevin Gameiro. Això, i les constants mostres d'alegria de l'afició "colchonera" en veure a la llotja un Fernando Torres perfectament recuperat del cop que el va deixar sense sentit a la Corunya.

Griezmann ha fet capicua, als minuts 10 i 82. Primer gràcies a una recuperació de Koke, que l'ha assistit amb habilitat perquè el francès pogués fer la rematada creuada. I després, tot seguint una errada defensiva en l'intent de tallar una passada en profunditat: l'han deixat sol davant d'Alves, i ha afusellat amb molt bona definició.

Entre aquests dos, el gol de Gameiro ha estat un xut des de la frontal que ha tocat en Mangala i ha despistat totalment el porter. Alves se n'ha anat del Manzanares amb tres gols encaixats, i bé podria queixar-se que la defensa i el mig camp l'han deixat venut cada vegada.

L'Atlètic es posa quart i recupera per un sol punt la plaça de Champions que la Reial Societat li havia pres provisionalment divendres. El València es queda en el 13è lloc de la classificació.