Primera Divisió

L'Atlètic de Madrid agafa oxigen amb una treballada victòria contra el Saragossa (2-1)

L'Atlètic de Madrid ha sumat la primera victòria de la temporada. L'equip matalasser ha patit de valent per superar el Saragossa al Vicente Calderón per un ajustat 2 a 1, un triomf que permet respirar més tranquil a Abel Resino. En l'altre partit avançat de la jornada, el Deportivo de la Corunya ha trencat la imbatibilitat del Tenerife a casa gràcies a un solitari gol de Colotto, que ha arribat al minut 61.

Tenerife, 0 - Deportivo, 1

En una primera part equilibrada, tots dos equips han disposat d'ocasions mitjançant pilotes penjades a l'àrea rival però no han estat encertats en les rematades entre els tres pals. A la segona part el Deportivo de la Corunya ha buscat amb més insistència la porteria de Sergio Aragoneses i ha disposat de diverses ocasions per trencar l'empat a zero. L'equip de Lotina s'ha avançat al marcador al minut 61 gràcies a un cop de cap del central Colotto, que ha aprofitat un error defensiu del Tenerife per rematar sol, al segon pal, un córner centrat per Guardado. Després del gol gallec, el Tenerife ha estirat línies per buscar l'empat però li ha faltat definició als metres finals. El Depor hauria pogut ampliar la diferència en alguna jugada al contraatac però finalment el marcador ja no s'ha mogut.

Atlètic, 2 - Sargossa, 1

L'Atlètic de Madrid, amb l'aigua el coll, no ha pogut començar millor. En la primera arribada a l'àrea del Saragossa, quan només s'havien jugat dos minuts Jurado ha batut Carrizo. Però, al minut 18, David de Gea ha fet un clar penal sobre Jorge López. El jove porter de l'Atlètic de Madrid ha vist la targeta groga. L'entrenador Abel estava desesperat, però De Gea s'hi ha lluït desviant el llançament de Babic. Poc després, Babic s'ha retirat lesionat i en el seu lloc ha entrat Lafita, que per fi ha pogut debutar aquesta temporada amb el Saragossa, tot i que el seu exequip, el Deportivo, ha assegurat que impugnarà tots els partits que jugui. A la represa, Antonio López, de falta, semblava fer el gol de la sentència per als atlètics, però poc després un segon penal a favor del Saragossa l'ha transformat Ewerthon per reduir distàncies. L'Atlètic ha hagut de patir fins al final però de forma agònica ha sumat la primera victòria de la temporada a la Lliga, un triomf que permet respirar una mica més tranquil a Abel Resino.