L'Atlètic de Madrid, a un pas de l'eliminació a la Lliga de Campions després d'empatar a casa amb el Qarabag (1-1)

Els atlètics han sumat 3 punts, amb tres empats en quatre partits. Dos dels empats contra l'equip a priori més dèbil del seu grup, el Qarabag

Daniel AlentoActualitzat

L'Atlètic de Madrid ha tornat a decebre els seus aficionats, aquesta vegada al Wanda Metropolitano. L'empat a 1 a casa amb el Qarabag, la ventafocs del grup C de la Lliga de Campions, deixa l'equip que entrena Diego Pablo Simeone amb unes opcions realment mínimes de classificar-se per als vuitens de final a falta de dues jornades per acabar aquesta fase de la competició.

Griezzman ha tingut la primera oportunitat per als de Simeone, en el minut 4. El porter Sehic ha aturat el seu xut. Els visitants han dominat la pilota, però en una contra Gameiro ha tingut el primer gol de l'Atlètic en el minut 15. Només una bona intervenció del porter visitant ho ha evitat. Els madrilenys han pres la iniciativa. El seu domini, però, era estèril davant d'un rival ben ordenat. I en un córner en el minut 40 ha arribat el gol de l'asturià Michel que ha posat el 0-1 en el marcador amb una gran rematada de cap. El Qarabag ha tingut la sentència en el minut 53, en una centrada que ha tret Savic de sota els pals.

En el minut 56, un golàs de Thomas Partey amb un potent xut a l'escaire ha revifat els "colchoneros" (1-1). Tot seguit el visitant Pedro Henrique ha estat expulsat, amb vermella directa, per una dura entrada amb el peu a la cara de Diego Godín. Els "colchoneros" s'han llençat a la càrrega. En el minut 65, en un córner, un defensor àzeri ha evitat el 2-1 davant una rematada de cap de Saúl Ñíguez. Sehic ha aturat la rematada de Gameiro i dos xuts de Filipe Luis han marxat massa creuats. Però amb el pas dels minuts els atlètics han anat perdent precisió en el seu joc. I a més s'han quedat amb 10 quan Savic ha vista la segona targeta groga en el minut 88. Ja en el temps de descompte, els de casa han gastat els seus últims cartutxos. Sehic ha capturat sobre la mateixa línia de gol una rematada de cap de Godín i ha salvat una rematada a boca de canó de Gaitan.

Després d'aquest resultat, l'Atlètic queda en el tercer lloc de la classificació del Grup C amb 3 punts, superant només el Qarabag amb 2. El líder és la Roma, amb 8 punts i 1 d'avantatge respecte al Chelsea. Els italians han guanyat  per 3-0 els anglesos, amb dos gols d'El-Shaarawy (minuts 1 i 36) i un altre de Perotti (63).