L'Atlètic-Barceloneta ha superat l'Eger hongarès en la primera jornada de la Champions de waterpolo (@RFEN_directo)
Waterpolo

L'Atlètic-Barceloneta supera l'Eger hongarès en el debut a la Champions de waterpolo (12-7)

Els mariners han disputat un darrer quart aclaparador que els ha permès sentenciar un partit que fins llavors havia estat molt igualat

Victòria de l'Atlètic-Barceloneta en la primera jornada de la fase de grups de la Champions de waterpolo. Els catalans han dominat l'Eger hongarès des de bon inici i han acabat guanyant per 12 a 7. Tots dos equips ja es van veure les cares en els quarts de final de la temporada passada, en què el Barceloneta també va guanyar. Els tres primers parcials d'avui han estat molt igualats i els mariners només dominaven per 6 a 4 a l'inici de l'últim quart. Marc Larumbe, amb 3 gols, i Roger Tahull i Blai Mallarach, amb 2 cadascun, han estat els millors en atac de l'equip de Chus Martín. El pròxim partit de l'Atlètic-Barceloneta serà el 3 de novembre a la piscina de l'Estrella Roja de Belgrad.