Waterpolo

L'Atlètic-Barceloneta suma l'onzena Copa del Rei després de golejar un debutant Mataró (11-5)

L'Atlètic-Barceloneta ha golejat un debutant Mataró a la final de la Copa del Rei i assoleix l'onzè guardó d'aquesta competició. Marc Roca i Perrone amb tres gols cadascun han estat els jugadors més destacats del partit

Actualitzat

L' Atlètic-Barceloneta, que arribava com a favorit a la final, ha complert els pronòstics i ha superat el Mataró amb golejada a la final de la Copa del Rei. L'Atlètic-Barceloneta, que defensava el títol, s'ha mostrat molt superior i ha abusat d'un debutant Mataró que, tot i donar la sorpresa en el primer quart, anant per davant del marcador (1-2), ha vist com en el segon temps, els mariners agafaven un avantatge inassolible. Marc Roca i Perrone per l'Atlètic-Barceloneta i Marzouki, pel CN Mataró, han estat els jugadors més destacats del partit.

El Club Natació Barcelona ha estat la seu de la final de la Copa que s'ha endut per onzè cop l'Atlètic-Barceloneta, que disputava la desenva final consecutiva. El Mataró, que ha disputat la seva primera final, ha donat la cara tot i veure's superat pels mariners.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut