Waterpolo

L'Atlètic Barceloneta sobreviu a la piscina del CN Sabadell i força el tercer partit de la final (6-9)

Els mariners han salvat el "match ball" que tenien a Can Llong i es jugaran el títol dilluns que ve davant un rival que ha desaprofitat una oportunitat única per sumar el primer títol de lliga de la seva història

Joan Ramon VallvéActualitzat

L'Atlètic Barceloneta ha recuperat les opcions per guanyar l'onzena lliga de waterpolo seguida després d'imposar-se a la piscina del Club Natació Sabadell per 6 a 9.  Els mariners han salvat el "match ball" que tenien a Can Llong i es jugaran el títol dilluns que ve davant un rival que ha desaprofitat una oportunitat única per sumar el primer títol de lliga de la seva història.

En el primer partit del "play-off" pel títol els vallesans s'havien imposat contra pronòstic a Barcelona. Aquest cop els manriners no s'han deixat sorprendre i s'han avançat amb un 0 a 2. El Sabadell ha reaccionat i amb un gol de López Escribano i un altre de Matoso ha forçat l'empat. El partit era molt físic i abans del final del primer quart el Barceloneta ha recuperat la iniciativa i en el segon quart un parcial d'un a 3 gairebé sentenciava el partit.

En l'inici del tercer quart, el 3 a 7 semblava ja sentenciar el duel però el Sabadell ha fet un últim esforç i s'ha situat 2 gols per sota (5-7). El porter vallesà Motos, decisiu en el primer partit, ha començat a encadenar parades però en l'últim segon del tercer quart ha encaixat un gol de banda a banda de la piscina i el Barceloneta ho ha sabut aprofitar i ja no ha hagut de patir més. La Lliga es decidirà dilluns que ve a la piscina de l'Escullera en el tercer i definitiu partit de la final. Qui guanyi, serà el campió.