Un jugador del Sabadell durant el partit (Foto: @cn_sabadell)
Waterpolo

L'Atlètic Barceloneta s'imposa al Dinamo de Moscou i deixa encarrilat l'accés a la final a 8 de la Champions (5-9)

Els mariners tomben un rival directe per al segon lloc, i es fan forts amb 21 punts

L'Atlètic Barceloneta ha superat el Dinamo de Moscou en la desena jornada de la Champions de waterpolo (5-9). Els mariners han fet la feina i, amb aquesta victòria, es consoliden en la segona posició del seu grup (21 punts) i tenen a tocar la classificació per a la Final a 8. L'enfrontament ha estat força igualat a la primera meitat (2-3), però en el tercer quart els de Chus Martín han pitjat l'accelerador i han sentenciat amb un contundent 3-7. En el darrer temps, el Dinamo ha intentat remuntar però la renda de gols ja era massa gran. L'enfrontament s'ha saldat amb una clara victòria de 5-9. El màxim golejador del partit ha estat Alberto Munarriz, amb tres dianes, seguit pels doblets respectius d'Álvaro Granados i de Josip Vrlic. Felipe Perrone i Blai Mallarach han completat, amb un gol cadascun, la victòria de l'Atlètic Barceloneta.

El Sabadell cau a Bucarest per un ajustat 10-9

L'Astralpool CN Sabadell ha caigut a la piscina de l'Steaua de Bucarest per un ajustat 10-9. Amb aquesta derrota, els catalans s'enfonsen a la part baixa de la classificació del seu grup amb només 6 punts. Els catalans han anat a remolc en el marcador durant tot l'enfrontament, però en el darrer quart han estat a punt d'empatar.

Sergi Cabanas, amb tres dianes, ha estat l'home més efectiu de cara a porteria del conjunt català. Pel que fa als romanesos, justament ha estat el catalanobrasiler, Adrià Delgado, el seu màxim golejador també amb un triplet.