Waterpolo

L'Atlètic Barceloneta s'imposa al CN Terrassa a la final de la Copa (8-13)

Final molt disputada amb una primera meitat d'allò més igualada. Finalment, però, els mariners han acabat conquerint la 14a Copa del seu palmarès.

L'Atlètic Barceloneta s'ha imposat al CN Terrassa a la final de la Copa que s'ha disputat a Tenerife aquest diumenge i ja en van 14 en el palmarès dels mariners i la sisena consecutiva (8-13).

L'enfrontament, però, no podia començar més igualat amb avantatge inicial del Terrassa, 3-2 al final del primer quart. Els mariners han buscat la reacció i han aconseguit remuntar per la mínima just abans del descans gràcies a un gol en posició de boia de Josep Vrlic, 5-4.

En el tercer quart, l'Atlètic Barceloneta s'ha sentit còmode davant d'un CN Terrassa cada cop més cansat, 6-9 al final del tercer quart. El darrer temps només ha servit als mariners per sentenciar el duel davant d'uns terrassencs que no han baixat els braços en cap moment, malgrat que han acabat amb un màxim desavantatge de 5 gols, 8-13 al final del partit. Destacat Albert Munárriz, dels mariners, que ha estat nomenat MVP de la final.