Waterpolo

L'Atlètic Barceloneta s'imposa al CN Sabadell en el primer partit de la final de la divisió d'honor masculina (12-8)

Els mariners, actuals campions de lliga, han encarrilat la victòria amb un inici fulgurant que els ha permès mantenir sempre la iniciativa en el marcador

David CarballoActualitzat

L'Atlètic Barceloneta s'ha imposat al CN Sabadell per 12 a 8 en el primer partit de la final de la Divisió d'honor masculina de waterpolo que s'ha disputat aquest dimarts a la piscina de Sant Sebastià.

Els mariners, actuals campions de lliga, han encarrilat la victòria amb un inici fulgurant que els ha permès mantenir sempre la iniciativa en el marcador. Tres gols consecutius de Martin Famera, Alberto Munárriz i Rasovic han obligat al tècnic vallesà Salvador "Chava" Gómez  a demanar el primer temps mort del matx.

El CN Sabadell ha reaccionat gràcies a l'encert ofensiu de Borja Fenoy, autor de dos gols seguits, però els locals no s'han deixat sorprendre i al final del primer quart ja dominaven per 5-3. El guió s'ha mantingut fins al descans i només els gols de Fenoy han mantingut els vallesans amb opcions de lluitar pel triomf.

En la represa, el Barceloneta ha obert una màxima avantatge de quatre gols (10-6) que ha pogut mantenir fins al final. Alberto Munárriz, amb quatre gols, ha liderat el triomf del conjunt de Chus Martín, que se situa a una victòria de revalidar el títol de lliga per dotzena temporada consecutiva. Aquest dijous es disputarà el segon partit de la final a la piscina de Can Llong i en cas d'un tercer i definitu es jugaria de nou a la piscina de Sant Sebastià el pròxim dissabte.