L'Atlètic Barceloneta s'ha imposat al CN Barcelona en el primer partit de l'eliminatòria de la semifinal de la Divisió d'Honor Masculina (@CNAB_oficial)
Waterpolo

L'Atlètic Barceloneta s'imposa al CN Barcelona en el primer partit per la lluita per a un lloc a la final de Divisió d'Honor (9-4)

Partit força igualat fins al tercer quart, quan els mariners han deixat l'enfrontament encarrilat

El CN Atlètic Barceloneta ha superat el CN Barcelona (9-4) en el primer partit de les semifinals en la lluita per al campionat de la Divisió d'Honor Masculina.

Els mariners han dominat l'enfrontament des del primer minut, tot i que els del CN Barcelona han plantat cara de valent. De fet, ha estat Joel Esteller qui ha inaugurat el marcador (0-1), però Edu Lorrio i un doblet d'Albert Munárriz han fet pujar el 3-1, al final del primer quart.

En el segon període, Fran Valera ha marcat el segon del CN Barcelona retallant les distàncies(3-2), però Blai Mallarach ha donat aire amb el 4-2 i Larumbe, just abans del descans ha aportat tranquil·litat amb el 5-2.

A la represa, els de Chus Martín han posat la directa i entre Mallarach, Tahull i, de nou, Munárriz, per partida doble, han deixat el primer assalt de l'eliminatòria gairebé sentenciat, malgrat que Valera transformés el tercer del CN Barcelona (9-3).

En el darrer tram del partit, Joel Esteller ha marcat el quart gol dels visitants i ha deixat el marcador amb el definitiu 9-4. La plaça per a la final, però, és al millor a tres partits, de manera que l'Atlètic Barceloneta i el CN Barcelona es tornaran a veure les cares aquest dijous (11 de maig). L'altra eliminatòria enfrontarà l'Astralpool CN Sabadell i el CN Terrassa aquest dimecres (10 de maig).