Imatge d'arxiu d'un partit entre Atlètic Barceloneta i Dubrovnik (Foto: @UFECcat)
Waterpolo

L'Atlètic Barceloneta perd amb el JUG Dubrovnik i queda gairebé sense opcions de jugar la Final a 6 de l'Eurolliga (11-10)

La derrota dels catalans a la pista del vigent campió de la màxima competició europea els deixa pràcticament sense opcions de seguir lluitant per aquest titol

L'Atlètic Barceloneta ha perdut per 11 a 10 a la piscina del JUG Dubrovnik, vigent campió de l'Eurolliga, i queda pràcticament sense opcions d'entrar a la Final a Sis de Budapest. Els croats han començat dominant en el primer quart amb els gols de Felipe Perrone i Jokovi. En el segon quart ha arribat el primer gol visitant, obra de Strahinja Rasovic, però el Dubrovnik s'ha tornat a escapar amb els gols de Perrone i Xavi García. Strahinja i Minguell han reduït distàncies, però el resultat al descans ha estat de 6 a 3 després de les dianes de Vrlic i Xavi García.

En el tercer quart s'ha vist la millor versió del barcelonins, que s'han avançat en el marcador amb un parcial de 0 a 4 alimentat per Strahinja, Tahull i Munárriz per partida doble. Els vigents campions, però, han reaccionat per tancar aquests 8 minuts 8-7 amb els gols de Vrlic i Markovic. A l'últim quart, Markovic donava dos gols de renda en el marcador als de casa, però, amb els gols de Munárriz i Bustos, el CN Atlètic Barcelona ha empatat a 9. Xavi Garcia ha fet el 10 a 9. Minguell ha tingut una gran ocasió per empatar, però el porter Bijac ha aturat el seu llançament. Fatovic ha sentenciat amb l'11 a 9. L'últim gol de Munárriz ha arribat sense temps per a res més.