Waterpolo

L'Atlètic Barceloneta no passa de l'empat contra el Brescia en el segon partit de la fase de grups de la Champions (7-7)

L'actual campió d'Europa ha deixat escapar la victòria contra el Brescia després de desaprofitar tres gols d'avantatge i s'allunya de l'objectiu d'acabar primer de grup

El Club Natació Atlètic Barceloneta, vigent campió de la Champions de waterpolo, buscava aquest dijous la primera victòria en l'actual edició, dins de la fase de grups. El rival era el Brescia italià, que ha complicat molt el partit als catalans. Tant que el resultat final ha estat d'empat a 7.

L'equip mariner dominava per 3 a 2 al descans, i ha arribat a escapar-se fins al 5 a 2, però els italians han reaccionat i han pogut igualar abans de l'últim quart. És el segon empat del Barceloneta en aquesta fase, que l'allunya de l'objectiu d'acabar primer del grup.