Marc Minguell en un jugada de l'Atlètic-Barceloneta.
Waterpolo

L'Atlètic-Barceloneta i el Mataró es classifiquen per a la final de la Copa del Rei de waterpolo

L'equip de Chus Martín, que ha eliminat el Terrassa, es disputarà el seu tercer títol consecutiu davant el Mataró, botxí del CN Barcelona

El CN Atlètic-Barceloneta ha derrotat el CN Terrassa (8-6) i s'ha convertit en el primer finalista de la Copa del Rei 2015. El seu rival serà el Mataró, que ha guanyat el Barcelona per 9 a 7.

Barceloneta 8 - Terrassa 6

L'equip de Chus Martín ha dominat el marcador en un primer quart força disputat (3-2). Els gols pel conjunt mariner han estat per part de Felipe Perrone, Balazs Sziranyi i Marc Minguell. L'Óscar Aguilar i en Sergi Mora han marcat pels de Dani Nart.

El segon quart ha donat al CN Atlètic-Barceloneta 4 gols de diferència en tancar el parcial amb un 3-0 favorable, amb gols de Gonzalo Echenique, Albert Español i Marc Minguell. Al descans, 6-2.

El CN Terrassa, líder de la lliga, ha aprofitat el tercer quart per retallar avantatge i ha anotat tres gols, dos d'Ivan Gallego i un de Xavier Serra. L'Atlètic-Barceloneta ha aconseguit dues dianes més amb un altre gol de Felipe Perrone i un de Francisco Fernández.

Amb 8-5, a l'última part del partit el Terrassa només ha pogut sumar un gol més gracies a Ricardo Alarcón (8-6).

Mataró 9 - Barcelona 7

El primer quart ha estat dominat pel CN Mataró que ha anotat tres gols per part d'Eduard Minguez, Pau Schnizler i Pere Estrany, qui ha marcat de penal. El CN Barcelona ha comptat amb dos gols de Víctor Flores i Guilherme Oneto.

El CN Mataró ha ampliat l'avantatge en el segon quart en sumar tres gols de Medhi Marzouki i un de Pau Bach. El CN Barcelona ha marcat un gol de Joel Esteller i un altre de Guilherme Oneto, que han deixat el marcador 7 a 4 abans del descans.

Durant el tercer quart, el CN Barcelona ha marcat el cinquè gol gràcies a Víctor Flores. Per la seva part, l'equip maresmenc ha sumat dos gols, un de Marc Corbalan i l'altre de Pere Estrany, que li ha permès ampliar la distància.

L'últim període ha estat decisiu pels mataronins, que han patit per aconseguir la victòria. Dos gols del CN Barcelona per part de Joel Esteller i Guilherme Oneto han ajustat el marcador, però finalment el CN Mataró s'ha convertit en el segon finalista de la Copa.