Waterpolo

L'Atlètic-Barceloneta guanya la seva catorzena Supercopa després d'imposar-se a la final al CN Terrassa (13-6)

El quadre mariner ha dominat en tot moment el marcador. Aquesta és la 14a Supercopa que guanyen els mariners i la quarta consecutiva

L'Atlètic Barceloneta s'ha emportat aquest diumenge la Supercopa de waterpolo. El conjunt mariner ha vençut el Terrassa a la final per un clar 13-6, en una final que s'ha disputat a la piscina del CN Sant Andreu.

Els conjunt de Barcelona s'ha emportat tots els parcials: el primer quart l'ha acabat 5-2, en el segon ha ampliat distàncies en el marcador davant d'un Terrassa que no ha pogut marcar cap gol, per arribar al descans amb un 8-2 que deixava el partit molt a favor dels de la Barceloneta.

La segona part ha seguit el mateix guió i el tercer quart ha acabat 11-5. Dos gols més per a l'equip mariner per un dels de Terrassa han deixat el marcador amb el definitiu 13-6.

L'MVP de la final se l'ha emportat Àlex Bustos.