Waterpolo

L'Atlètic Barceloneta derrota el CN Sabadell a la final de la Supercopa d'Espanya de waterpolo (5-12)

Els mariners han agafat les regnes del matx en el primer quart i ja no les han deixat anar davant un contrincant que a l'últim quart ha aixecat la bandera blanca

L'Atlètic Barceloneta ha mantingut la seva hegemonia a la Supercopa d'Espanya de waterpolo després de superar a la final el CN Sabadell amb un marcador tan clar com contundent, 5 a 12. Els mariners només han cedit, i per poc, en el marcador parcial del segon quart.

L'equip de la Barceloneta ja ha deixat clares les seves intencions en el primer quart, amb dos gols d'Alberto Munárriz i un altre de Martín Famera. En el segon període, els vallesans han aconseguit reduir el seu desavantatge amb els gols de Borja Fenoy i el seu màxim realitzador, Óscar Carrillo, fins que Munárriz ha tallat la seva reacció. Al descans, el marcador era de 2 a 4.

En el tercer quart ha aparegut Blai Mallarach, amb dos gols, acompanyat per Viktor Rasovic, autor d'un altre. Al final d'aquests nou minuts, amb un resultat de 2 a 7, la final estava sentenciada. A l'últim quart el seu rival ja estava fos, i els germans Rasovic han deixat mostres de la seva murrieria per superar el porter Motos. A l'altre bándol, Carrillo ha aprofitat els minuts per fer 3 gols més.