Atletisme

L'atleta Shawn Crawford, suspès dos anys per la USADA

El campió olímpic Shawn Crawford ha estat suspès dos anys per la USADA per incomplir la normativa de controls de fora la competició. L'atleta, que, després de no poder formar part de l'equip olímpic americà als Jocs de Londres 2012, va anunciar que es retirava, ara ha estat sancionat dos anys per no estar localitzable en 18 mesos.

Crawford, retirat i sancionat.

El campió olímpic Shawn Crawford ha estat suspès dos anys per la USADA per incomplir la normativa de controls de fora la competició. L'atleta, que després de no poder formar part de l'equip olímpic americà als Jocs de Londres 2012, va anunciar que es retirava i ara ha estat sancionat dos anys per no estar localitzable en 18 mesos.

Segons la normativa, els atletes han d'estar localitzables almenys una hora al dia durant tot l'any per possibles controls antidopatge, i a la tercera absència es considera una infracció similar a la del dopatge. L'atleta no va comunicar oficialment la seva retirada a la USADA i els 18 mesos que ha passat sense donar senyals de vida han fet que l'organització l'inhabiliti durant dos anys.