Atletisme

L'atleta kenià Samuel Wanjiru mor en saltar des de la balconada de casa seva

L'atleta kenià Samuel Wanjiru, campió olímpic de marató als Jocs de Pequín 2008, ha mort aquesta matinada després de saltar des de la balconada de l'últim pis de casa seva. Wanjiru, de 24 anys, ha mort sobre la una de la matinada (22.00 GMT) a la localitat de Nyahururu, al centre de Kènia, a conseqüència de les ferides que va patir en caure. El cap de policia de la zona, Jasper Ombati, ha precisat que, poc abans de saltar des de la terrassa, Wanjiru havia mantingut una discussió amb la seva esposa, Triza Njeri, i que s'ha obert una investigació per determinar els detalls del cas.

Actualitzat
Ombati ha explicat que Wanjiru va arribar a casa seva amb una amiga sobre les onze de la nit, després d'una reunió social, i poc després ho va fer la seva esposa, amb la qual va mantenir una discussió, abans que l'atleta saltés des de la terrassa.

L'esportista havia tingut recentment problemes amb la justícia i amb la seva dona, que va arribar a denunciar-lo per amenaces, encara que posteriorment va retirar els càrrecs. Després de conèixer-se la defunció nombroses persones s'han concentrat als voltants de l'hospital de Nyahururu on va ser dut el cadàver.
Anar al contingut