Futbol

L'Athletic visita el Bernabéu amb ganes de donar la sorpresa i reenganxar-se a la zona europea

El Barça podria arribar al clàssic del Camp Nou com a líder. Això passaria si els blaugranes guanyessin al camp de l'Almeria i el Reial Madrid -que juga a les del vespre en directe per TV3- perdés a casa contra l'Athletic Club de Bilbao. Els blancs buscaran refermar el liderat davant d'un equip basc que busca reenganxar-se a la zona europea. L'estadi madridista, per cert, tornarà a veure en acció Fernando Llorente, un dels objectius de Florentino Pérez per reforçar la plantilla. Una motivació més per al jugador, que va marcar el gol de la victòria en el partit de la temporada passada a San Mamés. L'estadística general, però, parla a favor del Madrid, que ha guanyat nou dels últims deu partits.

Actualitzat
Quan acabi l'Almeria-Barça, començarà el Reial Madrid-Athletic Club, al Bernabéu, un partit que podran seguir a partir de les deu del vespre en directe per TV3. L'equip blanc es va entrenar ahir a la tarda amb un convidat sorpresa: Diego Armando Maradona. Mourinho va tenir temps per compartir confidències amb l'exseleccionador argentí.

Cristiano Ronaldo, que arrossegava molèsties després de l'amistós Portugal-Espanya, ha entrat a la convocatòria i serà titular. Qui n'ha quedat fora és Sergio Canales, recuperat d'un cop al genoll i a qui el tècnic va criticar públicament per la seva actuació a la Copa. Mourinho no podrà seure a la banqueta ja que complirà el segon partit de sanció. I, mentre ell no hi sigui, ha imposat la llei del silenci a la sala de premsa del Bernabéu. Ni ell ni el seu segon no van sortir a parlar en roda de premsa.

L'Athletic Club visitarà el Santiago Bernabéu amb la intenció de donar un cop d'efecte que l'impulsi definitivament cap a la zona europea després de perdre en les seves tres últimes sortides a València, Sevilla i Vila-real. Amb l'autoestima pels núvols després de l'èpic triomf contra l'Almeria resistint amb nou jugadors, l'Athletic desfilarà pel gran aparador del Bernabéu encapçalat per Fernando Llorente, un davanter que Florentino Pérez té des de fa temps a la seva agenda de futuribles.

El campió del món tornarà a ser la referència del joc basc d'un onze titular que presentarà almenys dos canvis respecte al de la passada jornada. El jove lateral esquerre Jon Aurtenetxe i Pablo Orbaiz entraran en els llocs dels sancionats Koikili Lertxundi i Carlos Gurpegui. Joaquín Caparrós ha destacat el potencial del Madrid, tot i que a ell li agrada més el joc d'un altre equip, concretament el del Barça.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut