Primera Divisió

L'Athletic se situa en zona europea després de golejar el Llevant (3-0) i l'Sporting respira amb una victòria sobre el Màlaga (2-1)

L'Athletic de Bilbao trepitja fort últimament i els resultats en són la seva millor conseqüència. Contra el Llevant, victòria contundent per 3-0 amb gols d'Amorebieta, Llorente i Sanjosé. Amb els tres punts, els "lleons" entren en la zona de Lliga Europa, d'on queda fora el Màlaga després de caure en el temps afegit a El Molinón. Gálvez havia avançat els locals al primer temps, Van Nistelrooy va empatar al minut 87 i al 91 Trejo va fer embogir l'afició asturiana amb el gol de la victòria. Tot i els tres punts, l'Sporting encara és en zona de descens.

Athletic, 3 - Llevant, 0

A San Mamés s'estan acostumant a veure gols i bon joc en les últimes jornades. Contra el Llevant, van fruir d'un partit obert, amb ocasions i ambició per totes dues bandes. De tota manera, els bascos van tenir més punteria. Amorebieta, el jugador amb passaport veneçolà, va fer el primer abans del descans. A la segona, els valencians no es van rendir i van pressionar a la recerca de l'empat. Però aleshores va aparèixer Fernando Llorente per deixar el matx gairebé sentenciat aprofitant una gran jugada de De Marcos. A les acaballes, el central Sanjosé va posar la cirereta al pastís. L'Athletic ja és a només quatre punts del Superllevant, que ocupa lloc de Champions.

Sporting, 2 - Màlaga, 1

Partit de bogeria a Gijón. Els locals es van avançar a la primera part amb un gol en fora de joc del debutant Gálvez. El Màlaga va començar a pitjar l'accelerador i va disposar d'una pilota al pal d'Eliseu. A la segona meitat, l'àrbitre, Del Cerro Grande, es va empassar un clar penal de Gálvez sobre Cazorla. La lògica es va acabar imposant amb el gol de l'empat de Van Nistelrooy a tres minuts per al final. I quan gairebé ningú hi confiava, Trejo es va treure de la màniga un xut des de la frontal amb què va batre Caballero i va fer embogir El Molinón. L'Sporting respira però continua en zona de descens. Això sí, la salvació és a només un punt.

Osasuna, 0 - Racing, 2

L'Osasuna va encaixar una derrota al Reyno de Navarra que rebaixa l'eufòria dels seus aficionats, que havien vist com el seu equip es col·locava a les places europees. A més, l'Osasuna va perdre el primer partit de la temporada a casa després de 6 jornades sense perdre. El jugador local Damià Abella va ser el protagonista del xoc en provocar els dos penals, un a cada part, que van donar la primera victòria en camp contrari als de Santander. L'equip local va pagar el seu poc encert davant la porteria del Racing, que, seriós en defensa, va acabar emportant-se tres punts d'or que l'allunyen de les places de descens. Tot i el resultat, l'Osasuna es manté en el cinquè lloc de la Lliga.

Atlètic, 3 - Vila-real, 0

Debut immillorable del "Cholo" Simeone al Vicente Calderón. Els aficionats "colchoneros" van poder veure un nou Atlètic de Madrid, molt més efectiu, que no va tenir pietat d'un Vila-real encallat en la zona de descens. Falcao va encarrilar el triomf en rematar una centrada d'Adrián, que partia d'una posició prèvia de fora de joc, poc abans del descans. A la represa, un penal innocent de Gonzalo sobre el mateix Falcao que semblava fora de l'àrea va permetre al davanter colombià fer el segon. El davanter de l'Atlètic suma 11 dianes aquesta temporada. El brasiler Diego va arrodonir la feina aprofitant la passivitat de la defensa del Vila-real en una jugada en què va tenir prou temps per abaixar la pilota amb el pit i batre Diego López. Amb aquest triomf, l'Atlètic se situa amb 23 punts, a només dos de la zona europea, i el Vila-real, amb 16, es queda a un punt de la salvació.