Futbol

L'Athletic no es deixa intimidar per l'estat de forma del Barça i afronta la final de Copa amb il·lusió

Uns 2.000 seguidors han volgut donar suport al seu equip en una sessió de portes obertes que s'ha fet a San Mamés, on s'han format llargues cues per aconseguir una entrada per a la final de dissabte que ve al Camp Nou

Actualitzat

Uns 2.000 aficionats han acompanyat l'Athletic de Bilbao en l'entrenament a portes obertes que ha fet aquest dilluns a San Mamés per començar a preparar la final de la Copa del Rei contra el FC Barcelona al Camp Nou.  

Els seguidors, molts d'ells nens i nenes, no han parat d'animar els futbolistes durant l'hora i mitja que ha durat una sessió en la qual no han participat Aymeric Laporte i Xabi Etxeita, substituït dissabte contra el Vila-real per sobrecàrrega muscular, que han treballat al marge del grup.

Al voltant de La Catedral s'han format llargues cues amb l'objectiu d'aconseguir una entrada per poder viure en directe aquesta final. Tot i l'estat de forma d'aquest Barça, l'Athletic no es deixa intimidar i l'afició bilbaïna viu amb gran il·lusió els dies previs al partit.

"La gent et diu que hem de guanyar, que hem de fer gols, que hi hem de posar dos ous", reconeix als micròfons de TV3 Iñaki Williams, una de les noves perles de l'inesgotable planter de Lezama.

"Saben que juguem contra, si no el millor, un dels millors equips que hi ha hagut, i saben que serà molt difícil, però ens animen que com a mínim ho intentem", explica el veterà Aritz Aduriz, màxim golejador del conjunt basc.

Divendres, viatge cap a Barcelona

Aquest dimarts, l'Athletic tornarà al seu habitual lloc d'entrenament a les instal·lacions de Lezama per treballar a partir de les 10.30 a porta tancada, de la mateixa manera que ho farà també dimecres i dijous. Divendres, en horari encara per concretar, l'Athletic s'entrenarà per última vegada en terres biscaïnes abans de viatjar aquest mateix dia a Barcelona en vol xàrter sense horari confirmat.
 
Aquest mateix dia, Ernesto Valverde i dos futbolistes del conjunt basc compareixeran davant la premsa al Camp Nou, escenari de la final que es disputarà el dissabte a les 21.30.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut