Futbol Internacional

L'Athletic derrota l'Slaven de Cròacia (3-1) en la tercera ronda de la Lliga Europa

Tot just som a 2 d'agost, però ja es disputen partits de futbol oficials. Aquesta nit, l'Athletic Club de Bilbao ha debutat a la Lliga Europa contra l'Slaven de Croàcia en partit d'anada de la tercera ronda prèvia. Victòria dels locals per tres a un amb dos gols de Ismael López i un de Susaeta.

Tot just som a 2 d'agost, però ja es disputen partits de futbol oficials. Aquesta nit, l'Athletic Club de Bilbao ha debutat a la Lliga Europa contra l'Slaven de Croàcia en partit d'anada de la tercera ronda prèvia. El debutant Ismael López ha obert el marcador en el minut 16. Però tres minuts més tard els visitants han aconseguit empatar amb un gol obra de Delic. Només ha trigat un minut l'equip basc a tornar-se a avançar. L'autor del 2 a 1 ha estat Susaeta. A la segona part, Ismael López ha posat la cirereta al seu debut amb un segon gol, que permetrà a l'Athletic viatjar una mica més tranquil a Croàcia.