Lliga Europa

L'Athletic derrota el PSG (2-0) i l'Atlètic de Madrid empata a Rennes (1-1) en la segona jornada de la Lliga Europa

Segona jornada de la fase de grups de la Lliga Europa. L'Atlètic de Madrid ha empatat al camp del Rennes (1-1) i lidera el grup I amb 4 punts. El colombià Montaño ha avançat els francesos en el minut 56, però Juanfran ha fet l'empat dels de Manzano en el 87. Al grup F, l'Athletic ha derrotat per 2-0 el PSG a San Mamés. Gabilondo, amb un golàs de volea, i Susaeta han fet els gols dels de Bielsa. Abans del partit, aficionats radicals francesos han protagonitzat aldarulls pels carrers de Bilbao. L'Ertzaintza ha detingut nou seguidors del PSG.

Rennes, 1 - At.Madrid, 1

L'Atlètic de Madrid ha patit per treure un resultat positiu en el seu desplaçament a Rennes. L'equip francès s'ha avançat en el marcador al començament de la segona meitat gràcies a un potent xut del colombià Víctor Montaño. El porter Courtois no ha pogut fer res en la seva volada, ja que la pilota l'ha desviat el defensa Álvaro Domínguez. A partir d'aquest moment l'equip madrileny s'ha estirat per buscar l'empat. Una de les millors ocasions l'ha tingut Diego, però el porter Costil ha tret una mà miraculosa. I quan semblava que l'Atlètic tornava a Madrid amb una derrota ha aparegut Juanfran, que havia sortit al camp deu minuts abans del final, per fer l'empat a un i permetre que els "colchoneros" continuïn líders del grup I de la Lliga Europa.

Athletic, 2 - PSG, 0

No ho tenia fàcil, però l'Athletic de Bilbao s'ha redimit amb una victòria balsàmica i de pedigrí contra el París Saint-Germain a San Mamés. En el minut 20, una pilota centrada de De Marcos l'ha rematat acrobàticament a gol Gabilondo. Els francesos han buscat l'empat, però l'equip basc ha sabut sentenciar amb una altra centrada. En aquesta ocasió, la passada d'Aurtenetxe l'ha culminat a gol Susaeta. La victòria dóna un respir al tècnic Marcelo Bielsa, que a la Lliga no aixeca cap.