Aduriz ha estat el gran protagonista de la victòria agònica de l'Athletic de Bilbao (EFE)
Futbol - Europa League

L'Athletic de Bilbao i el Vila-real han de suar de valent per segellar la classificació a vuitens de l'Europa League

Tant els bascos com els groguets han aconseguit la victòria a les acaballes dels respectius enfrontaments

Actualitzat

Jornada d'Europa League molt dura per als dos equips espanyols que disputen la competició. L'Athletic de Bilbao ha hagut de capgirar el marcador, mentre que el Vila-real no trobava el camí cap al gol. Al final, totes dues victòries s'han desencallat per mèrits individuals.

Augsburg-Athletic de Bilbao (2-3)

Els bascos han suat de valent per superar l'Augsburg, i és que bona part del partit han tingut el marcador en contra. L'Athletic de Bilbao s'ha avançat al marcador amb un gran gol de Susaeta, una canonada imparable des de fora l'àrea que ha perforat la porteria alemanya. La reacció dels alemanys, però, no s'ha fet esperar i han protagonitzat una sèrie de jugades ofensives que han deixat l'Athletic contra les cordes. Poc abans del descans, Trochowski ha fet diana forçant l'empat després que un defensa basc desviés la pilota. Pocs minuts després de la represa, Bobadilla, de cap, ha fet el segon per a l'Augsburg. A partir d'aquest moment, el partit s'ha encallat al mig del camp. Just abans del final, Aduriz ha marcat per partida doble i ha capgirat el marcador. Amb aquesta victòria, l'Athletic de Bilbao passa a vuitens de final com a primer de grup.

Vila-real-Ràpid de Viena (1-0)

Partit molt espès dels castellonencs, que s'han topat amb un rival molt ben posicionat i amb una estratègia de jugar només a la contra. D'aquesta manera, tota la iniciativa, des de bon començament, ha quedat relegada a les botes del Vila-real. El problema és que qualsevol intent d'arribar a la porteria austríaca s'estavellava una vegada i una altra contra les línies defensives. A dotze minuts del final, Bruno Soriano, el capità, ha pescat una pilota morta a dins l'àrea i l'ha enviat al fons de la xarxa en un xut creuat carregat de ràbia per la impotència acumulada durant tants minuts de joc travat.

 

Anar al contingut