Futbol

L'Athletic culmina una remuntada agònica i deixa sense premi un Celta superior a San Mamés (2-1)

Iago Aspas havia avançat els gallecs en el marcador, però els visitants han perdonat en excés i els bascos han acabat remuntant amb gols d'Aduriz, de penal, i de Mikel San José amb una volea en l'últim sospir

David CarballoActualitzat

L'Athletic Club s'ha imposat al Celta en l'últim partit de la 16a jornada de la Lliga que s'ha disputat a San Mamés. Els gallecs han dominat i han disposat de clares ocasions per avançar-se en el marcador en la primera part, però Guidetti i Aspas, que ha estavellat una vaselina al travesser, han perdonat. En l'inici de la represa, Aspas ha fet justícia al millor joc dels visitants fent el 0-1 i només les aturades del porter Kepa han evitat que el conjunt de Vigo fes la sentència definitiva. Però els partits a la Catedral són molt llargs i l'Athletic ha culminat una remuntada agònica en els últims instants.

En el 83, un discutible penal sobre Iñaki Williams l'ha transformat Aduriz en l'empat a un. Aquesta acció ha suposat també l'expulsió de Roncaglia, que ha vist la segona targeta groga. I, amb superioritat numèrica, els bascos s'han abocat a l'atac i, en l'últim sospir, Mikel San José, de volea, ha acabat donant el triomf als homes d'Ernesto Valverde, que acaben l'any a la setena posició amb 26 punts, cinc més que un Celta que ha merescut un millor botí i que ha acabat encaixant un càstig cruel.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut