Primera Divisió

L'Athletic Club guanya a Granada i surt del descens en detriment de l'Espanyol (1-2)

L'Athletic Club va guanyar al camp del Granada per 1-2 amb dos gols d'Aduriz i surt de la zona de descens en detriment de l'Espanyol. En altres partits de la jornada, el Mallorca de Caparrós continua amb la seva caiguda lliure, accentuada per la derrota davant del Deportivo, per 1-0, i l'Osasuna es queda com a cuer en solitari en caure a casa contra el Valladolid per culpa d'un solitari gol d'Ebert. Per últim, el Sevilla i el Llevant van empatar sense gols al Sánchez Pizjuán.

Deportivo, 1 - Mallorca, 0

El Mallorca de Caparrós continua amb la seva caiguda lliure, accentuada per la derrota davant del Deportivo per 1-0. Bruno Gama va marcar el gol a la primera part. Tots dos equips es van enfrontar a la Copa aquesta setmana i van acabar empatant. El conjunt gallec, que no guanyava des de la primera jornada, va aconseguir ara una victòria que el deixa fora de la zona de descens. Els mallorquinistes, en canvi, acumulen cinc derrotes seguides i comencen a mirar més cap avall que cap amunt. De fet, estan a tres punts de la zona perillosa.

Osasuna, 0 - Valladolid, 1

El Valladolid va furgar encara més en la crisi d'un Osasuna que no aixeca el cap en aquest inici de temporada. Els navarresos continuen encallats en l'última posició amb només cinc punts en 10 jornades després de perdre a casa contra el conjunt castellà, una derrota que complica i molt el futur de José Luis Mendilibar a la banqueta. Un golàs de vaselina de l'alemany Robert Ebert, a set minuts del final i quan els locals estaven jugant amb deu per l'expulsió de Rubén, va sentenciar el duel al Reyno de Navarra.

Granada, 1 - Athletic Club, 2

Aduriz
va ser l'home clau en la victòra de l'Athletic a Granada, un triomf que permet a l'equip de Marcelo Bielsa sortir de la zona de descens en detriment de l'Espanyol. A ell li van fer el penal que el mateix Aduriz es va encarregar de transformar en el 0-1. I, poc després, de nou Aduriz va marcar el 0 a 2 per encarrilar la victòria visitant. El Granada només va poder retallar distàncies amb un gol d'El-Arabi a la segona part. La diana del marroquí va ser estèril per al conjunt d'Anquela, que seguirà una jornada més penúltim en zona de descens.

Sevilla, 0 - Llevant, 0

El Sevilla es va estavellar contra l'ordenada defensa del Llevant i no va poder passar de l'empat sense gols al Sánchez Pizjuán. L'equip de Míchel va portar la iniciativa durant els 90 minuts, però, tot i intentar-ho de totes les maneres, va ser incapaç de batre la porteria de Munúa. Campaña, en el minut 84, va estavellar un xut al travesser en l'ocasió més clara dels locals per desfer el resultat inicial. Amb aquest empat, el Llevant es manté en zona de Lliga Europa amb 17 punts, dos més que el seu rival d'aquest diumenge.