L'Athletic Club encarrila la classificació per a la fase de grups de la Lliga Europa amb un triomf contra l'Inter de Bakú (2-0)

El conjunt d'Ernesto Valverde s'ha imposat en el partit d'anada amb un doblet de Javi Eraso, que ha tingut un debut somiat amb la samarreta bilbaïna

L'Athletic Club ha derrotat l'Inter de Bakú, de l'Adzerbaidjan, per 2 a 0 a San Mamés en el partit d'anada de la tercera ronda de la Lliga Europa i ha fet un pas de gegant per classificar-se per a la fase de grups d'aquesta competició. El conjunt d'Ernesto Valverde ha dominat a plaer el partit davant un rival molt inferior tècnicament i s'ha imposat gràcies a un doblet del debutant Javi Eraso.

El migcampista navarrès, fitxat aquesta temporada del Leganés, ha estat el gran protagonista del duel. En la seva estrena en partit oficial amb l'Athletic, Eraso ha tingut un debut somiat i ha fet els dos gols de la victòria del seu equip, el primer en el minut 11 i el segon i definitiu just començar la segona meitat. Amb aquesta victòria, els bilbaïns afrontaran la tornada a Bakú amb un còmode avantatge de dos gols, "a priori" suficients per no haver de patir i poder certificar l'accés definitiu a la fase de grups.

Suspès el Kukesi-Legia Varsòvia pel llançament de pedres

El partit de tercera ronda de la Lliga Europa que enfrontava el Kukesi, d'Albània, i el Legia de Varsòvia ha estat suspès en el minut 51 pel llançament de pedres des de la graderia dels ultres de l'equip local.

El Legia de Varsòvia havia remuntat el partit en el minut 51, immediatament abans que els ultres del Kukesi comencessin a llançar pedres als jugadors visitants. Una pedra ha tocat el migcampista eslovac Ondrej Duda, que ha hagut d'abandonar el camp en llitera.