Copa del Rei

L'Athletic capgira l'eliminatòria contra el Betis (2-0) i el Llevant derrota el Rayo (1-0)

L'Athletic Club necessitava dos gols per remuntar l'eliminatòria de Copa contra el Betis i els ha fet. Els andalusos, que havien guanyat 1-0 en l'anada, s'han plantat amb avantatge a San Mamés. Mikel Rico amb dos gols ha donat la victòria als bascos (2-0) i així passen als quarts de final del la Copa. El Llevant ha derrotat el Rayo (1-0) amb un solitari gol de Barral i se les haurà als quarts amb el vencedor del Getafe-Barça.

Actualitzat

L'Athletic Club necessitava dos gols per remuntar l'eliminatòria de Copa contra el Betis i els ha fet. Els andalusos, que havien guanyat 1-0 en l'anada, s'han plantat amb avantatge a San Mamés. Mikel Rico amb dos gols ha donat la victòria als bascos (2-0) i així passen als quarts de final del la Copa.

David Barral ha marcat l'únic gol del Llevant en el triomf contra el Rayo (1-0). Després de l'empat sense gols a Vallecas, la diana del davanter andalús classifica els de Caparrós per als quarts de final. Els valencians seran el rival del vencedor de l'eliminatòria entre el Barça i el Getafe.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut