Futbol

L'Athletic assegura que no li han confirmat que el Bernabéu estigui descartat com a seu de la final de Copa

La polèmica sobre la designació de l'estadi on es disputarà la final de la Copa del Rei ja té un capítol més. L'Athletic Club assegura, a través de la pàgina web oficial, que "no té cap comunicació" que la seva proposta perquè el Santiago Bernabéu sigui la seu de la final de la Copa del Rei hagi estat "desestimada". La data i l'escenari de la pròxima final de la Copa encara no té confirmació oficial.

Actualitzat
En una nota oficial feta pública a la seva pàgina web, el club bilbaí confirma que no té cap comunicació ofical sobre la seva proposta que sigui el Bernabéu la seu de la final. El club comandat per Josu Urrutia manifesta que des de la reunió del 13 de febrer a la Reial Federació Espanyola de futbol, on va expressar aquesta voluntat, segueix a l'espera que se li comuniqui de manera oficial la data i hora d'una segona reunió.

Per expressar el seu malestar, la nota acaba dient que "L'Athletic Club considera que qualsevol especulació al voltant de la data i la seu de la final de Copa no beneficia els interessos de la Federació, dels clubs implicats, ni per descomptat els de les seves aficions". La data i l'escenari de la pròxima final de la Copa del Rei, que disputaran l'Athletic Club i el Barça, estan encara sense determinar de forma oficial. De tota manera, el Vicente Calderón sembla a hores d'ara el més ben posicionat.
Anar al contingut