Els jugadors del CN Sabadell (Foto: @CN_Sabadell)
Waterpolo

L'Astralpool CN Sabadell necessita una carambola per seguir endavant en la Champions League masculina de waterpolo

La derrota de l'equip del Vallès Occidental davant del CSM Digi Oradea l'ha deixat en una situació molt complicada de cara a passar a la següent fase de la màxima competició europea de clubs

L'Astralpool CN Sabadell ha perdut per 6 a 10 contra el CSM Digi Oradea el segon partit de la segona fase de la Champions League masculina de waterpolo que els vallesans disputen a la seu de Rijeka, a Croàcia. L'equip romanès ha marcat el seu domini ja des del començament, tancant el primer quart amb un clar 1 a 4. Al descans, el matx estava decidit, 1 a 6. No ha estat fins l'últim quart que l'equip català ha pogut endolcir la seva derrota amb un parcial de 4 a 2.

El Sabadell va empatar a 10 el seu primer partit d'aquesta fase contra l'Steaua de Bucarest, gràcies a un esforç heroic en els 7 minuts finals. Després d'arribar al descans cedint d'un gol, 6 a 5, van encaixar un parcial de 4 a 1 en el tercer quart. La seva reacció va prendre forma amb 4 gols anotats i cap encaixat a l'últim període.

A la següent fase només passen els dos primers de cada grup de quatre. El Sabadell, cuer de la classificació amb 1 punt, juga aquest diumenge (11.00) contra el rival més fort del grup, un Primorje que ha guanyat els dos partits que ha disputat fins ara. Steaua, amb 1 punt, i CSM Digi Oradea, amb 3, s'enfronten entre ells. Els catalans necessiten guanyar el seu partit, que l'Steaua faci el mateix, i esperar després que la diferència de gols els afavoreixi per seguir endavant en la competició europea. Tota una carambola.