L'Assignia Manresa s'ensorra després del descans i perd contra el Gran Canària al Nou Congost (64-80)

L'Assignia Manresa ha perdut al Nou Congost contra l'Herbalife Gran Canària per 64 a 80 i ha encaixat la segona derrota consecutiva de la temporada. Els manresans han fet una gran primera part i al descans dominaven per 16 punts de diferència (48-32) però a la represa s'han ensorrat i els canaris han capgirat el marcador amb un parcial de 16 a 48 en els dos últims quarts.

L'Assignia Manresa ha perdut al Nou Congost contra l'Herbalife Gran Canària per 64 a 80 i ha encaixat la segona derrota consecutiva de la temporada. Els manresans han fet una gran primera part i al descans dominaven per 16 punts de diferència (48-32) gràcies a un triple sobre la botzina d'Adam Hanga.

Semblava que els homes de Jaume Ponsarnau tenien el partit ben encarrilat però a la represa s'han ensorrat i han desaparegut de la pista de forma incomprensible. Els grancanaris, liderats per un inspirat Spencer Nelson, que ha acabat com a màxim anotador del matx amb 23 punts, han capgirat el marcador advers amb un espectacular parcial de 16 a 48 en els dos últims quarts. Sense intensitat defensiva i amb un balanç ofensiu nefast (0 de 10 en triples), l'Assignia ha estat el més semblant a Dr. Jekyll i Mr. Hyde.