Bàsquet

L'Assignia Manresa rep el cuer amb la pressió de trencar la ratxa de tres derrotes consecutives

L'Assignia Manresa afronta aquest diumenge un partit d'aquells que al final de temporada li poden suposar la permanència. Visita al Nou Congost el cuer, el Blancos de Rueda Valladolid, i no pot sumar una nova derrota. Ara n'ha tingut 3 de seguides, fet que genera una pressió extra als bagencs. El tècnic de l'equip castellà, Luis Casimiro, torna a la pista on va aconseguir l'èxit esportiu més gran: una Lliga ACB amb el TDK Manresa.

Actualitzat
L'equip de Ponsarnau té quatre victòries al sarró, el doble que el seu rival de demà, i es pot mirar el partit des de la part tranquil·la de la classificació. Tot i així, les tres desfetes consecutives de l'Assignia afegeixen una dosi extra de transcendència al partit, segons el tècnic lleidatà: "Segur que aquesta vegada el resultat tindrà un premi o un càstig més gran". Ponsarnau destaca que quan el seu equip imposa el ritme en atac i en defensa treballa amb intensitat té "moltes possibilitats de guanyar", però avisa que el Blancos de Rueda és un equip que "anota amb facilitat, perquè té molt de talent en aquest sentit".

Preocupa Micah Downs
El tècnic de l'Assignia tindrà a la seva disposició tots els homes, malgrat que aquesta setmana Micah Downs s'ha perdut gran part dels entrenaments per una infecció al peu. Ponsarnau reconeix que està tenint problemes amb els alers: "Amb ells no estem fent el pas d'integració que voldríem perquè no els acabem de tenir al cent per cent. Realment, em preocupa perquè és el nostre punt d'ambició i ara mateix és la posició on tenim menys consistència". El Blancos de Rueda ha guanyat en les seves últimes tres visites a Manresa, si bé el balanç històric és favorable als catalans per 15 a 10. Casimiro ha estat a Manresa com a tècnic visitant amb múltiples equips (Fuenlabrada, Estudiantes) i acumula un balanç de dues victòries i cinc derrotes.
Anar al contingut