L'Assignia Manresa reacciona massa tard i cau derrotat a la pista del Lagun Aro (88-82)

L'Assignia Manresa ha caigut en la seva visita a la pista del Lagun Aro per 88-82 i ha sumat la tercera derrota en set jornades de la Lliga ACB. L'equip manresà sempre ha anat a remolc en el marcador contra un rival de la part baixa de la classificació necessitat de victòries i quan ha reaccionat ja ha estat massa tard. Els donostiarres han arribat a tenir un màxim avantatge de 14 punts a falta de cinc minuts per al final però quan tot semblava decidit, el conjunt de Jaume Ponsarnau, liderat per Micah Downs, que ha tornat a jugar després de recuperar-se d'una fractura en un dit de la mà, s'ha quedat sense temps de culminar una espectacular remuntada.

L'Assignia Manresa ha perdut a la pista d'un necessitat Lagun Aro GBC (88-82). El conjunt dirigit per Jaume Ponsarnau ha fet un bon inici de partit, però després d'un bon primer quart ha patit en defensa per aturar el joc ofensiu de l'equip que entrena Sito Alonso. Al descans, els manresans han arribat quatre punts per sota en el marcador (43-39) i amb les opcions intactes de victòria.

La igualtat s'ha mantingut fins a l'inici de l'últim quart, moment en què els locals, gràcies a l'encert de Jimmy Baron, que ha acabat com a màxim anotador del matx amb 21 punts, han obert una escletxa de 14 punts que ja ha estat definitiva. L'Assignia Manresa ha reaccionat en el tram final i s'ha arribat a posar a només dos punts per sota, però ha estat massa tard i una pèrdua de pilota de Javi Rodríguez en un dels últims atacs visitants ha ensorrat les opcions de remuntada.

Tot i la derrota, la tercera en set jornades, la nota positiva per al conjunt manresà ha estat la reaparició de l'aler nord-americà Micah Downs, que després de dos mesos de baixa per una fractura en un dit de la mà, ha sumat 18 punts i ha confirmat que està completament recuperat de la lesió.