L'Assignia Manresa perd contra el Lagun Aro en la pròrroga i encaixa la sisena derrota consecutiva (88-89)

L'Assignia Manresa no reacciona. Els manresans han perdut un partit a cara o creu contra el Lagun Aro per 88-89 després d'una dramàtica pròrroga, i encara no coneixen la victòria després de sis derrotes. L'equip de Jaume Ponsarnau dominava per 73-65 a falta de dos minuts i mig per al final, però han deixat escapar un triomf vital per començar a aixecar el cap.

L'Assignia Manresa no reacciona. Els manresans han perdut un partit a cara o creu contra el Lagun Aro per 88-89 després d'una dramàtica pròrroga, i encara no coneixen la victòria després de sis derrotes. L'equip de Jaume Ponsarnau dominava per 73-65 a falta de 2 minuts i mig pel final però han deixat escapar un triomf vital per començar a aixecar el cap.

En un partit a vida o mort entre dos rivals directes en la lluita per la permanència, els bagencs sempre han portat la iniciativa gràcies a l'encert ofensiu de Charles Ramsdell i la bona direcció de Javi Rodríguez. Però quan tot semblava decidit, l'equip de Sito Alonso ha aconseguit forçar la pròrroga amb un parcial d'1-9 i fins i tot hauria pogut guanyar amb una cistella sobre la botzina de David Doblas que l'"instant replay" ha confirmat que era fora de temps.

En els cinc minuts de temps extra, un exmanresà com Guillem Rubio (16 punts, 10 rebots i 24 de valoració) s'ha convertit en el botxí dels locals i ha fet estèrils els 24 punts de Ramsdell, que ha estat el màxim anotador del partit. Amb aquesta nova desfeta, l'Assignia ha completat el pitjor inici de la història del conjunt manresà, amb sis derrotes en les primeres sis jornades, i ara s'ha d'enfrontar contra el Barça Regal al Palau i rebre el Reial Madrid al Nou Congost. Un panorama desolador per a un Assignia que necessita guanyar per sortir de la cua de la classificació.