ACB

L'Assignia Manresa obté un triomf molt valuós a la pista de l'Asefa Estudiantes (67-77)

L'Assignia Manresa ha guanyat un partit molt important a la pista de l'Asefa Estudiantes per 67-77. Els madrilenys han fet una bona primera part i dominaven per 11 punts al descans (45-34). Però els del Bages han tingut fe i, liderats per un San Miguel pletòric (11 punts, 8 recuperacions, 6 rebots i 5 assistències per signar un 29 de valoració), han capgirat el marcador en un tercer quart espectacular (9-26). Slokar i Lewis dins la zona i Gladyr des del perímetre han castigat la defensa col·legial i han fonamentat el triomf català. Els de Ponsarnau tenen ara dues victòries de marge sobre les places de descens.

Cop de l'Assígnia Manresa a la part baixa de la taula. Els del Bages han guanyat l'Estudiantes a domicili, han atrapat un rival directe i se situen dues victòries per sobre de les places de descens. A la pista de l'equip madrileny hi han perdut equips com el Regal Barça i el Caja Laboral, però els de Jaume Ponsarnau han estat capaços de capgirar un marcador força advers al descans i acabar guanyant amb certa claredat. 45 a 34 al descans per a l'Estudiantes i parcial de 9 a 28 per al Manresa en el tercer període, clau per al triomf. Partit completíssim de San Miguel, amb 11 punts, 6 rebots, 5 assistències i 29 de valoració. Bon partit ofensiu també de Gladyr, amb 16 punts, i de Slokar, amb 14.

Els de Madrid s'han assegurat acabar la primera volta entre els dos primers, amb una victòria a la sempre complicada pista del Cajasol. El nord-americà Paul Davis ha causat estralls en la defensa blanca. 28 punts i gran repertori d'esmaixades. Pel Madrid, 26 punts de Clay Tucker i millor partit de Prigioni en molt de temps. Triples al límit i bones assistències cap a Nikola Mirotic. El montenegrí, amb passaport espanyol i de només 19 anys, es perfila com un dels cracs del futur de la Lliga ACB i del panorama europeu.