Bàsquet

L'Assignia Manresa necessita una victòria a Badalona per eludir la pitjor arrencada de la història

L'Assignia Manresa es juga aquest diumenge davant el DKV Joventut signar la pitjor arrencada de la seva història en l'elit del bàsquet espanyol. El club del Bages encara no coneix la victòria en el campionat després dels tres primers partits d'aquesta temporada. Els de Jaume Ponsarnau recuperen Àlex Llorca, i confien que els fitxatges recents estiguin més acoblats per intentar ajudar l'equip. En canvi, la Penya, en plena crisi econòmica, vol aconseguir la tercera victòria consecutiva i consolidar-se en els primers llocs de la Lliga. El partit es podrà seguir en directe pel canal 33 i elsesports.cat a partir de les 12.30 h. Per la seva part, el Regal Barça rebrà al Palau el CAI de Saragossa a les 12.15 h. Els de Xavi Pascual, que mantenen el dubte de Pete Mickeal, esperen mantenir la imbatibilitat davant un rival recentment ascendit.

Actualitzat
Amb tres derrotes i cap victòria aconseguida, l'Assignia Manresa necessita amb urgència trencar la mala ratxa de resultats. Tot i això, l'entrenador de l'Assignia, Jaume Ponsarnau, ha intentat treure pressió als seus jugadors al llarg de la setmana. El tècnic espera que l'equip recuperi la confiança però "sense que això es converteixi en una obsessió". Ponsarnau espera que a Badalona es comenci a veure una millora en el joc, sobretot pel que fa a la cohesió com a equip i l'aspecte rebotejador. A més, el Manresa podrà comptar per primera vegada amb Àlex Llorca, que encara no ha jugat en la Lliga aquesta temporada a causa d'una lesió. La recuperació del capità, Román Montañez, i l'acoblament dels dos nous fitxatges, Owens i Slokar, també es preveuen claus perquè el Manresa pugui repetir la victòria a casa del DKV de l'any passat.

Per la seva banda, la Penya jugarà a casa després de fer-se públics els greus problemes econòmics que l'han obligat a presentar un concurs de creditors. Aquest fet no hauria de condicionar l'aspecte esportiu d'un equip que sembla millorar cada dia. Amb dos partits guanyats i un de perdut, una victòria contra el Manresa el consolidaria amb els equips capdavanters de la competició. "Pepu" Hernández podrà comptar amb tots els seus efectius, tot i que alguns jugadors arrosseguen molèsties. L'entrenador del Joventut es mostra content per la línia ascendent que ha demostrat el seu equip, però demana humilitat i sobretot treball davant un rival que vindrà molt motivat. Dels 33 derbis entre la Penya i el Manresa que s'han jugat fins ara a Badalona, els del Bages només han aconseguit la victòria en sis ocasions.

El Regal Barça no es confia

El CAI de Saragossa arriba a aquest enfrontament després d'haver aconseguit el seu primer triomf de la temporada la passada jornada contra el Granada. A més, l'equip entrenat per José Luis Albós vindrà al Palau amb el nou fitxatge, Carlos Cabezas, que serà un gran reforç per a l'equip aragonès. És per això que Xavi Pascual no vol que els seus jugadors es confiïn i espera la màxima entrega i concentració per al xoc. Descartat Basile, el Regal Barça espera poder disposar de Pete Mickeal. El jugador, que es va perdre el partit de l'Eurolliga contra el Cibona per molèsties al genoll, s'ha entrenat aquests dies amb normalitat però fins a última hora no es coneixerà si està disponible per al matx contra el CAI.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut