Bàsquet

L'Assignia Manresa incorpora Andre Owens, per les lesions de Llorca i Montañez

L'Assignia Manresa ha fitxat per un mes l'aler nord-americà Andre Owens, per suplir les baixes per lesió d'Àlex Llorca i de Román Montañez. El jugador nord-americà ja ha arribat a la capital del Bages, on avui passarà les proves mèdiques i a la tarda s'incorporarà al treball dels seus companys en el primer entrenament amb el seu nou equip. El nou jugador de l'Assignia té 29 anys i fa 1,93 metres. Format a la Universitat d'Indiana (EUA), va provar sort a l'NBA en la temporada 2005-06 amb els Utah Jazz, amb els quals va jugar 23 partits, amb una mitjana de 9 minuts, 3 punts i un rebot per partit. Després va jugar una temporada a Indiana el 2008. Després, va fer el salt a Europa, on ha jugat en l'Estrella Roja de Sèrbia, el Turk Telekom de Turquia i el Lokomotiv Kuban de Rússia.

Actualitzat
La temporada passada la va començar al Turk Telekom, amb el qual va disputar nou partits de Lliga i quatre de l'Eurocup. Va acabar l'any al Lokomotiv Kuban. Allà va disputar quinze partits amb una estadística de 9,1 punts, tres rebots i dues assistències per partit amb una mitjana de 29 minuts.

Aquesta no és l'única incorporació que arribarà a Manresa en els pròxims dies, ja que el club del Bages està buscant un pivot per substituir el nord-americà Brian Cusworth, lesionat de llarga durada.
Anar al contingut