L'Assignia Manresa debuta amb una derrota sense pal·liatius al Nou Congost contra el Bilbao Basket (59-86)

L'Assignia Manresa ha arrencat la temporada amb una derrota sense pal·liatius al Nou Congost contra el Bilbao Basket (59-86). El bon debut del serbi Majstorovic a les files manresanes ha estat insuficient per evitar una desfeta contundent per 27 punts de diferència. Al descans el Manresa només perdia per vuit punts (30-38) però un desastrós parcial de 12 a 23 en el tercer quart ha ensorrat l'equip de Jaume Ponsarnau, que ja no ha tingut cap poder de reacció. El català Álex Mumbrú, amb 18 punts, i Janis Blums, amb 15, han liderat el còmode triomf dels bilbaïns en una pista que acostuma a ser molt complicada per als equips visitants.