L'Assignia Manresa aconsegueix la primera victòria a la pista del Meridiano Alacant (67-70)

L'Assignia Manresa ha trencat la mala ratxa de resultats i s'ha emportat la primera victòria de la temporada a la pista del Meridiano Alacant (67-70). Els de Jaume Ponsarnau, en un final d'infart, han remuntat en els últims minuts un partit que tenien perdut. L'Assignia ha vist com el Meridiano Alacant li remuntava un encontre que dominava a la mitja part per 20 a 31. L'Alacant, amb un parcial de 24 a 8, s'ha posat per davant en el marcador en un tercer període nefast dels manresans. En un final d'infart, els de Jaume Ponsarnau s'han refet i a base de triples han pogut remuntar el partit en els últims instants. Un triple i dos tirs lliures transformats per Jordi Grimau han donat una victòria vital per l'Assignia Manresa. Gladyr, amb 21 punts i 6 triples, ha estat el gran protagonista de l'equip manresà. A més, la victòria es produeix davant un dels presumibes rivals per evitar el descens.

El Meridiano Alacant ha començat el partit dominant en el marcador i en el joc. Però el Manresa, de la mà d'un encertat Slokar, ha escurçat diferències fins al 16 a 14 del final del primer període. L'entrada de Serge Gladyr en el segon període ha canviat el signe del partit. Tres triples de Gladyr i un parcial de 8 a 0 han portat el Manresa a dominar per 20 a 31 al final de la primera part.

Reacciona l'Alacant, però el Manresa guanya

El Meridiano Alacant ha sabut reaccionar en l'inici del tercer període, i amb un parcial de 10 a 0 ha deixat en un no-res l'avantatge dels de Jaume Ponsarnau. El Manresa només ha estat capaç d'anotar 8 punts en el tercer període i ha vist com l'Alacant es posava per davant al final del tercer període (44-39).

El Meridiano Alacant s'ha arribat a posar 13 punts a dalt quan faltaven quatre minuts per acabar el joc (62-49). Però el Manresa, de la mà de Llorca i Gladyr, ha capgirat completament el resultat i el partit en un magnífic final d'infart. Un triple de Jordi Grimau tornava a posar per davant el Manresa (67-68) després de mot de temps, i el mateix jugador ha sentenciat l'encontre amb els seus dos tirs finals. Amb aquesta victòria l'Assignia Manresa estrena el seu caseller de victòries a l'ACB.