La Pobla de Mafumet ha caigut al camp del San Fernando (@CFPoblaMafumet)

L'Ascó i la Pobla de Mafumet no aconsegueixen guanyar en l'anada de la segona ronda de la fase d'ascens a Segona B

Ni l'Ascó ni la Pobla de Mafumet han aconseguit guanyar en l'anada de la segona ronda de la fase d'ascens a Segona B

L'Ascó ha empatat a 1 al camp del Logronyès en l'anada de la segona ronda de la fase d'ascens a Segona B. Virgili ha avançat els catalans ben aviat, en el minut 3. Els visitants han xutat dues vegades al pal en una primera meitat en la que han estat superiors, però en la segona han vist com Alberto Gil ha fet el gol local. En l'últim minut, el mateix Gil ha tingut una clara ocasió per donar-li el triomf al seu equip. El partit de tornada es jugarà el proper diumenge a les 19:00

La Pobla de Mafumet ha perdut en l'anada d'aquesta mateixa fase al camp del San Fernando de Huelva. Castillo, en el minut 66, ha marcat l'únic gol del partit en una jugada d'oportunisme després d'un rebuig de la tanca defensiva en un xut de falta. La tornada també serà el proper diumenge dia 14.