Futbol

L'ascens del Girona a Primera tindria un impacte econòmic sobre la ciutat i la demarcació de prop de 23 milions d'euros

Aconseguir que el Girona pugi a Primera Divisió tindria un impacte econòmic sobre la ciutat i la demarcació de prop de 23 milions d'euros. Així ho recull un estudi que ha presentat avui el club, on també preveu la inversió de sis milions d'euros que seria necessària per condicionar les instal·lacions de Montilivi. Per assolir l'ambiciós objectiu de l'ascens, el Girona demana a tothom sumar esforços.

Actualitzat
Aconseguir que el Girona pugi a Primera Divisió tindria un impacte econòmic sobre la ciutat i la demarcació de prop de 23 milions d'euros. Així ho recull un estudi que ha presentat avui el club, on també preveu la inversió de sis milions d'euros que seria necessària per condicionar les instal·lacions de Montilivi.

Segons el Girona, si l'equip puja a Primera Divisió la ciutat i la demarcació se'n veuran beneficiats. Un estudi elaborat pel club de Montilivi assegura que l'impacte econòmic seria de 23 milions d'euros, un 85% per a la capital gironina i la resta per a la província. Un terç d'aquest impacte seria, sobretot, per a hotels i restauració.

El club també ha anunciat una inversió de sis milions d'euros si el Girona puja a Primera, una inversió que seria per millorar l'estadi de Montilivi, amb més graderies, un canvi de gespa, camps d'entrenament per al primer equip, instal·lacions de futbol base, una escola de futbol i un centre de negocis, entre d'altres.

Pel que fa al present més immediat, des d'avui el Girona obre una nova ampliació de capital de 300.000 euros, en què les accions valdran 10 euros.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut