Afició del Girona FC
Afició del Girona FC
Aquest cap de setmana

L'ascens del Girona a Primera, a TV3 i Catalunya Ràdio

Si el Girona, aquest diumenge, en el partit que l'enfrontarà al Saragossa aconsegueix un punt, serà equip de Primera Divisió. Tota la ciutat ho espera i els mitjans de la CCMA en seran testimonis.

TV3, el canal Esport3 i Catalunya Ràdio seguiran l'actualitat dels gironins durant tot el cap de setmana. Dissabte, amb la informació de la prèvia del transcendental partit que es disputarà el vespre de diumenge a Montilivi; diumenge, amb el partit, i si s'aconsegueix, amb la celebració aquella mateixa nit, i amb els actes que el club gironí dugui a terme l'endemà dilluns, dia festiu a la ciutat.

Diumenge, els "Telenotícies cap de setmana" en les seves edicions del migdia i el vespre connectaran amb Montilivi per seguir l'actualitat i, en cas de victòria del Girona, també oferirien un postpartit especial en el tram final de l'edició del vespre. Durant tot el dia, el 3/24 oferirà l'última hora abans i després del partit, amb connexions des de Girona.

El canal Esport 3, dins el programa "Esport Club", connectarà amb Montilivi durant tota la tarda, a partir de les 17.00, des de la prèvia del partit fins al final. Hi haurà el seguiment de l'afició, la llotja i, al final, en cas de victòria, la celebració. Xavi Valls, Marc Negre, Artur Peguera, Josep Maria Puig, Cristina Busquets i Víctor Patsi faran la cobertura d'aquest fet històric per a l'esport gironí i, a partir de les 21.45 i fins a les 00.00, Esport 3 oferirà el programa especial "Som de primera", que combinarà el repàs de la temporada de l'equip, amb vídeos amb els millors moments i les imatges més destacades, i la cobertura del que estigui succeint a Girona.

L'endemà, dilluns, a més del seguiment informatiu en els diferents "Telenotícies" i al canal 3/24, Esport 3 oferirà la rua de celebració "Som de primera", a partir de les 18.00 i fins a les 23.00. A continuació, i fins a la 01.00, a través d'Esport3 i Catalunya Ràdio, un "Esport Club" dedicat a l'ascens del Girona a Primera Divisió.

Els espectadors podran participar i fer arribar els seus missatges per Twitter amb l'etiqueta  #SomdeprimeraE3.

Catalunya Ràdio també ha preparat un seguiment especial d'aquesta jornada. L'emissora oferirà informació a través dels seus informatius i diferents programes. Diumenge a la tarda, a partir de les 16.00, atenció especial a tot el que passarà a Girona dins del programa "Tot gira", des de l'estadi de Montilivi, on el Girona jugarà contra el Saragossa, amb David Clupés i Xevi Soler. Durant la tarda se seguirà l'actualitat del Girona mentre s'ofereixen diferents espais, entre els quals, la transmissió de la Final de la Copa d'Europa d'handbol a Colònia, sempre que el Barça s'hi classifiqui, amb Ramon Salmurri, Montse Mir, Pau Campos i Ricard Torquemada.

A les 20.00, tornada a Montilivi amb la transmissió del Girona - Saragossa, amb Eduard Solà, els micròfons autònoms de Roger Arbusà i Xevi Soler, i l'anàlisi de Xavi Campos. El programa també seguirà el Tenerife - Nàstic (Xavi Palau) i el Reus - Valladolid (Carles Vila), de Segona, i el Cartagena - Barça B, per l'ascens a Segona A. Si el Girona puja, "Tot gira" farà una programació especial des de Girona, amb el recull de les celebracions i la presència dels protagonistes. Aquest especial s'allargarà fins a les 00.00.

L'endemà, dilluns, en cas de l'ascens dels gironins, Òscar Fernández i Empar Moliner faran l'informatiu "Catalunya migdia" en directe des de Girona.

 

tv3.cat

catradio.cat

 

Anar al contingut