Futbol

L'Arsenal se situa líder provisional en derrotar el Newcastle per 3-0 a l'espera del partit del United

L'Arsenal ha derrotat dos cops el nou Newcastle de Kevin Keegan per idèntic resultat, 3-0, en només tres dies. Dissabte va ser a la FA Cup i ahir, en partit de lliga. Els "gunners" van superar amb comoditat l'equip de les garses i se situen líders en solitari a l'espera del partit d'avui del Manchester United. Els diables vermells reben el Portsmouth amb l'obligació d'endur-se els tres punts si no volen que els d'Arséne Wenger tornin a distanciar-se.

Actualitzat

Emmanuel Adebayor i l'Arsenal li tenen presa la mida al Newcastle. L'equip entrenat per Kevin Keegan -i que ahir estrenava el carismàtic Denis Wise com a nou director executiu- va sortir golejat per segon cop en només tres dies davant els londinencs i per un nou 3-0.

A la Copa, el davanter togolès va marcar-li dos gols a Shay Given i ahir va tornar a batre'l, encara que només un cop. Adebayor va marcar el primer una mica abans del descans i, a la segona, Flamini i Cesc van sentenciar el partit. Gràcies a aquest resultat l'Arsenal se situa líder en solitari de la Premier a l'espera del resultat del Manchester d'aquest dimecres.

Tant el United com el Chelsea, immediats perseguidors dels "gunners", juguen avui els seus respectius compromisos corresponents a la 24a jornada de lliga. Els diables vermells reben a Old Trafford el Portsmouth mentre que els blues s'efronten a Stamford Bridge al dèbil Reading.

Anar al contingut