Barça

L'Arsenal podria no fer oficial el fitxatge de Cesc Fàbregas fins dilluns molest per l'eufòria a Barcelona

Cesc Fàbregas jugarà aquesta temporada amb el Barça tot i que falta la confirmació oficial. La previsió és que arribi diumenge, i que el presentin dilluns, però tot depèn encara de la confirmació per escrit de l'Arsenal, que encara no ha arribat. El jugador d'Arenys s'ha acomiadat aquest divendres al matí dels seus companys i del tècnic Arsène Wenger, un cop el club anglès ha comunicat verbalment al Barça l'acceptació de les condicions de l'oferta de 40 milions d'euros entre fixos i variables. Als dirigents "gunners" no els ha agradat les filtracions de la notícia i podria esperar-se uns dies per rubricar el traspàs definitiu.

Actualitzat
L'alegria pel desenllaç imminent del "cas Cesc" ha estat incontenible fins i tot dins del vestidor blaugrana. El dia, a les xarxes socials, ha començat amb una piulada de Gerard Piqué, anunciant que el d'avui seria un gran dia. A primera hora de la tarda, el mateix Piqué publicava un revelador "ja el tenim aquí". L'altre gran usuari de Twitter al vestidor blaugrana, Carles Puyol, també ha donat la benvinguda al seu company de la selecció. Tot i que no hi havia confirmació oficial, l'acord era ja del domini públic, i Valdés n'ha parlat aquest divendres després de l'entrenament matinal.

A Londres no ha caigut bé la difusió de la notícia abans de fer-se oficial i, de fet, el club londinenc ha inclòs el nom del d'Arenys en la llista de dorsals amb el número 4 per la temporada vinent com si res no estigués passant. L'acord entre el Barça i l'Arsenal pel traspàs de Cesc Fàbregas és total, i només falta que el club anglès enviï un correu de confirmació al club blaugrana perquè tot plegat es pugui considerar oficial. Però aquest mail, que havia d'arribar aquest divendres a la tarda, podria no arribar fins el dilluns. El motiu és que a la directiva "gunner" no li ha fet gens ni mica de gràcia que s'hagi filtrat aquest acord pel traspàs quan encara no era oficial.

El cert és que el jugador català s'ha acomiadat de manera molt emotiva dels seus companys i d'Arsène Wenger. Fins i tot ha estat a punt de viatjar avui mateix cap a Barcelona, però en l'últim moment hi ha hagut un canvi de plans. Si res no canvia, Cesc Fàbregas vindrà diumenge i serà presentat com a jugador blaugrana dilluns.

Dos detalls més: Pau Gasol s'ha afegit aquest vespre a les felicitacions al migcampista català i també ho ha fet l'Ajuntament d'Arenys, que a través de la seva pàgina web ha pogut presumir de ciutadà il·lustre.

Primer avís: fora de la llista de l'Arsenal


El primer avís, però, ha estat quan, a quarts d'onze del matí, Arsène Wenger ha donat la llista de convocats per al primer partit de Lliga de l'Arsenal. Fàbregas n'havia quedat fora de la convocatòria per al debut de l'Arsenal a la Premier dissabte contra el Newcastle, per decisió d'Arsène Wenger. En la roda de premsa que ha fet aquest matí, el mateix tècnic només s'havia limitat a dir que Cesc no està lesionat. En canvi, ha al·legat que el d'Arenys no està en forma i que no volia anar més enllà d'això. Cesc ja no lluirà el braçalet de capità, i Wenger ha explicat que Van Persie serà el capità contra el Newcastle.

El retorn del fill pròdig

Nou anys després, Cesc tornarà a posar-se la samarreta blaugrana. L'acord amb l'Arsenal per 34 milions d'euros fixos i 6 de variables és total i farà possible el viatge de tornada. L'únic pas que queda és tramitar-ne la documentació. Després, incorporar-se a un equip que el rebrà amb els braços oberts, i que ja parla d'ell en present.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut