L'Arsenal goleja l'AZ (4-1) i el Liverpool diu pràcticament adéu després d'empatar a Lió (1-1)

Jornada molt important a la Lliga de Campions. En el grup E, el Liverpool ha dit pràcticament adéu a les seves opcions després d'empatar al camp de l'Olympique de Lió (1-1). Els francesos ja estan classificats per a la ronda següent. La Fiore, que va golejar 5-2 el Debreceni, ha fet un pas molt important per ser als vuitens. Qui ja ho té gairebé fet és l'Arsenal, que es va desfer amb comoditat de l'AZ de Koeman per 4-1 amb dues dianes de Cesc. En l'altre partit del grup H, l'Standard belga va superar l'Olympiacos per 2-0.

Arsenal, 4 - AZ, 1
Cesc Fàbregas va demostrar per què és un dels millors migcampistes d'Europa, i l'Arsenal, un dels que fan més bon futbol. El migcampista d'Arenys va obrir el marcador en el minut 25, amb un xut des de la frontal ajustat al pal. El detall més exquisit de la nit el va deixar Nasri en el minut 43. Després d'una bona passada de Van Persie, un cop de cintura del francès va deixar clavat el seu defensor per fer el 2-0. Cesc va tornar a marcar per fer el 3-0 en el minut 52. Contraatac dels "gunners", obertura d'Arxavin i Cesc defineix de meravella. Vint minuts després. Un altre contraatac de llibre: amb quatre passades, l'Arsenal travessa el camp i Diaby culmina la jugada. El gol de l'honor de l'AZ, el va fer Lens en el minut 82. L'AZ de Ronald Koeman està pràcticament eliminat, i l'Arsenal continua líder.

Standard, 2 - Olympiacos, 0
En l'altre partit del grup H, l'Standard de Lieja va superar l'Olympiacos per 2-0. Mbokani va fer l'1-0 en el minut 31, després d'una greu errada de la defensa de l'Olympiacos. I en la recta final de partit, Jovanovic va marcar el 2-0 definitiu. L'Standard, tercer de grup, es resisteix a quedar eliminat.

O. Lió, 1 - Liverpool, 1
En el grup E, el Liverpool va deixar escapar la victòria al camp de l'Olympique de Lió. Ryan Babel va avançar els anglesos en el minut 83, amb una canonada brutal. Però, en el minut 89, Lisandro s'emporta una pilota per força, per fer l'empat a un. Els de Rafa Benítez són tercers i han de guanyar els dos partits que els queden i esperar que la Fiorentina punxi.

Fiorentina, 5 - Debreceni, 2
Una Fiorentina que va golejar el Debreceni hongarès per 5-2. Mutu, de cap, va fer l'1-0 en el minut 14. Els hongaresos van aconseguir empatar mitjançant Rudolf. La Fiore, que va tenir moltes ocasions, va tenir premi en la segona part. Danielli va fer el 2-1, en una mala sortida del porter hongarès; Montolivo, el 3-1; Marchioni, amb un toc suau, el 4-1. Coulibaly, de cap, va maquillar el marcador pels hongaresos, i Gilardino, en el 74, va certificar la golejada amb el 5-2 definitiu.