Riyad Mahrez, un dels jugadors revelació del Leicester (Reuters)
Futbol

L'Arsenal fitxa el cap de vistaires del Leicester

El sorprenent líder de la Premier League ha aconseguit retenir els seus millors jugadors en el mercat d'hivern, però no el descobridor d'alguns d'ells

Actualitzat

El Leicester City, sorprenent líder de la Premier League, ha aconseguit superar el mercat d'hivern sense que cap dels deus jugadors importants caigués en la temptació de marxar a equips econòmicament més potents. Però l'Arsenal, un dels seus màxims adversaris en la lluita pel títol, ha aconseguit un petit triomf a costa de l'equip de les "guineus".

Ben Wrigglesworth, cap de vistaires del Leicester City, va anunciar aquest dimarts el seu fitxatge pel club londinenc. "Després de tres anys i mig increïbles a Leicester, començo una nova etapa. Ha estat una decisió difícil, però era una d'aquelles oportunitats que no passen sovint".

A Wrigglesworth se li atribueix un paper decisiu el fitxatge de jugadors desconeguts en el seu moment, com Riyad Mahrez o N'Golo Kante, que han jugat un paper determinant en el bon moment del Leicester. En canvi, Jamie Vardy ja era el club quan Wrigglesworth hi va arribar.

La operació del club londinenc ha estat criticada per la seva inoportunitat, ja que Leicester i Arsenal, primer i segon, s'enfronten aquest diumenge.  

 

Anar al contingut