Barça

L'Arsenal es reuneix avui per decidir si accepta l'última oferta del Barça per a Cesc

El Barça espera rebre, en les pròximes hores, una resposta de l'Arsenal a l'última oferta que els ha fet arribar pel traspàs de Cesc Fàbregas. El club blaugrana ofereix 40 milions d'euros, amb tots els incentius inclosos. Aquest dijous hi ha prevista una reunió del Consell de l'Arsenal. Al Barça són optimistes pel que fa a les opcions que, finalment, el club de Londres accepti les noves condicions.

Actualitzat
En l'última oferta que el Barça ha fet arribar a l'Arsenal, per al migcampista català, hi ha un increment econòmic. En un principi, els responsables blaugranes havien ofert 29 milions d'euros fixos i la resta, fins als 40 milions que vol l'Arsenal, en conceptes variables en funció del rendiment. Davant la negativa del conjunt londinenc a acceptar aquesta proposta, el Barça ha augmentat el capítol del pagament dels fixos fins a prop de 35 milions d'euros i la resta continua sent en concepte de títols i rendiment del jugador.

Amb aquesta proposta sobre la taula, que s'acosta molt a les peticions inicials dels anglesos, més el vistiplau d'Arsène Wenger a la sortida del seu capità, els màxims responsables del club londinenc aprovaran la venda de Cesc. A Anglaterra ja es dóna per feta l'arribada del d'Arenys al Camp Nou. Els titulars són prou explícits en aquest sentit. "Per fi", titula amb grans lletres "The Sun". La versió digital del "Daily Mail" diu un eloqüent "Adéu, Cesc", mentre que la BBC assenyala que l'acord oficial entre Arsenal i Barça és molt a prop.

A les oficines del Barça esperen la resposta aquesta mateixa tarda o, com a molt, demà mateix. Si res es torça, Cesc podria aterrar a l'aeroport del Prat aquest cap de setmana, ja com a jugador blaugrana.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut